PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCINDERI LA TRAFICANȚII DE DROGURI

DESCINDERI LA TRAFICANȚII DE DROGURI

de Andrei Oprescu
97 vizualizări

Procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 6 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe știind ca acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpații reprezentau o facțiune a unui clan ce a acționat pe teritoriul municipiului București, cunoscut de-a lungul timpului pentru implicare în traficul de droguri precum și în acțiuni violente de reprimare a concurenței sau de reglare a conturilor. Gruparea comercializa droguri de mare risc, substanțe psihoactive și metadonă în zonele de la periferia sectorului 5 care au devenit adevărate “puncte roșii” pe harta fenomenului traficului de droguri. Procurorii au efectuat un număr de 10 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București, în urma cărora au fost ridicate diferite cantități de heroină, seringi hipodermice ce conțineau lichid cu heroină, diferite cantități de substanțe psihoactive, 66 capsule de metadonă, precum și sumele de 20.000 lei și 100 de euro, 3 cantare electronice de mare precizie. Inculpații vor fi prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe