PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN JOIA MARE

DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN JOIA MARE

de Mditv
7 vizualizări

Descoperire macabră în localitatea dâmbovițeană Pucioasa chiar în Joia Mare. O femeie a fost găsită decedată în toaleta din curtea casei. Vecinii au fost cei care au dat alerta după ce câinele din gospodărie a devenit foarte agitat. Oamenii îl suspectează pe băiatul femeii de crimă și spun că acesta avea tulburări de comportament și era sub tratament. Poliția merge pe varianta sinuciderii. Până la finalizarea anchetei, moartea rămâne una suspectă.

Femeia de 54 de ani din cartierul Glodeni Vale din Pucioasa dispăruse de două zile de acasă și nimeni nu știa nimic de ea. Vecinii au fost alertați de câinele din gospodărie. Așa au găsit-o pe femeie în toaleta din curtea casei. Aceștia îl bănuiesc pe fiul femeii care de ceva timp a suferit o decepţie în dragoste şi ar fi pierdut contactul cu realitatea. Bărbatul, spun oamenii, suferea de probleme de comportament și era sub tratament.

Fostul soț al femeii susține că fiul acesteia ar fi omorât-o și aruncat-o în toaletă. Polițiștii l-au ridicat pe tânăr și l-au dus la audieri.

Trupul femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa pentru autopsie. Concluziile medico-legale sunt cele care vor stabili modul în care a murit femeia. În timp ce vecinii indica faptul că ar fi vorba de o crimă, varinta IPJ Dâmboviţa este că în cazul de faţă avem de-a face cu o sinucidere.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe