PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DEZVOLTARE LOCALĂ DOAR PENTRU…CINE VREA

DEZVOLTARE LOCALĂ DOAR PENTRU…CINE VREA

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

În ultima zi din luna octombrie trebuia să fie termenul limită pentru depunerea documentaţiilor pentru proiectele de dezvoltare locală. Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a încadrat în acest termen şi a depus toate documentaţiile, însă, patru dintre primarii dâmboviţeni nu au fost în stare să depună niciun proiect. Mai au o şansă pentru că perioada de depunere a documentaţiilor s-a prelungit până la data de 29 noiembrie, pentru edilii nepregătiţi sau întârziaţi.

Din cele 246 de investiţii aprobate la nivelul judeţului Damboviţa, au fost depuse documentaţii pentru 228 şi au fost semnate 62 de contracte. Unii dintre primari mai au de depus una sau două documentaţii, în timp ce alţii nu au depus nici măcar un proiect, semn că nu sunt prea interesaţi de dezvoltarea localităţilor pe care le conduc, după ce au fost aleşi de cetăţeni.

Cel mai bine, la acest capitol, stă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, care are 12 contracte semnate, din cele 21.

Probleme sunt pe PNDL 1, întrucât s-a reuşit decontarea a doar 27 000 000 de lei din suma de 175 000 000 de lei alocaţi pentru judeţul Dâmboviţa.

În data de 8 noiembrie, finanţarea pe acest program se încheie.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe