PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DIN CONSILU, ÎN AREST – VIDEO

DIN CONSILU, ÎN AREST – VIDEO

de admin
3 vizualizări

In urma cercetarilor si a celor 7 perchezitii efectuate marti dimineata de politiştii giurgiuveni la sediile sociale si domiciliile unor administratori de societati comerciale banuiti de evaziune fiscala, un barbat de 35 de ani, din comuna Vărăşti, judetul Giurgiu, a fost retinut pentru 24 de ore. Este vorba despre consilierul local Ninel Nicusor Neagu.
Poliţiştii au stabilit că în perioada 2008 – 2011 acesta, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale ce avea ca activitate achiziţia de legume şi fructe, nu a declarat toate sumele impozabile şi nu a înregistrat în contabilitate toate operaţiunile fiscale efectuate, prejudicind bugetul de stat cu peste 3,1 milioane lei. Bărbatul este bănuit totodată că prin cesionarea unei societăţi către alte două persoane a mascat predarea documentelor contabile în vederea sustragerii de la efectuarea controalelor financiare. De asemenea în perioada 2011-2013 în calitate de administrator al unei alte societăţi comerciale a evidenţiat operaţiuni nereale (achiziţii), prejudicind bugetul de stat cu peste 2,2 milioane lei.
Faţă de bărbat a fost a fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, cesiune fictivă şi spălare de bani, urmând ca în ziua de 09.07.2014 acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu şi judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: giurgiuveanul.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe