PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DIN INIMĂ, PENTRU COPII – VIDEO

DIN INIMĂ, PENTRU COPII – VIDEO

de admin
21 vizualizări

Tot mai multi telespectatori MDI TV aleg sa nu ramana indiferenti la durerea semenilor, tot mai multi oameni se transforma in ingeri pentru familii sarmane, tot mai multi intind o mana de ajutor unor copii care merita si ei o bucurie, macar de sarbatori. Cu ajutorul unei telespectatoare MDI TV, Iepurasul de Paste a ajuns mai devreme la familia Cobzaru din Targoviste. Cinci copii, dintre care doi cu handicap, sunt crescuti cu greu de parintii lor, care fac sacrificii enorme pentru a le pune o paine pe masa si pentru a plati tratamentele medicale. In preajma sarbatorii Invierii Domnului, acesti micuti au primit si ei daruri.
Cu ajutorul unei telespectatoare MDI TV, Iepurasul de Paste a ajuns si la familia Cobzaru din Targoviste. Cinci copii, dintre care doi suferind de un handicap grav, sunt crescuti intr-o locuinta sociala. Parintii abia reusesc sa le ofere un trai decent si pentru ei orice ajutor este binevenit.
O doamna din Targoviste a decis sa le intinda o mana de ajutor, din putinul ei. Le-a adus alimente, din care vor putea pregati si ei o masa bogata de Paste. Cu zambetul lor inocent, cei cinci copii au multumit pentru darurile primite.
Acum, acesti micuti, vor avea si ei sarbatori luminate.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe