PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DIN NOU IN FEBRA BACALAUREATULUI

DIN NOU IN FEBRA BACALAUREATULUI

de Mditv
4 vizualizări

Absolventii de clasa a XII-a care au picat bacalaureatul in vara sunt din nou in febra examenelor. Saptamana aceasta se desfasoara probele scrise, prima dintre ele este cea la limba si literatura romana. Zeci de mii de tineri au vrut sa-si incerce din nou sansa. In vara, doar 66,41% au reusit sa promoveze.
Dupa ce au picat cu „brio” examenele din prima sesiune, aproximativ 55.000 de tineri isi incearca norocul in a doua sesiune a Bacalaureatului din acest an.Luni a fost programata proba la limba si literatura romana. Marti vor sustine examenul de limba si literatura materna.

Probele scrise continua cu cea obligatorie a profilului, miercuri, si cu proba la alegere a profilului si specializarii vineri. Candidatii vor afla rezultatele pe 31 august, pana la ora 12,00, si vor putea depune contestatii in aceeasi zi, intre orele 12,00 si 16,00. Contestatiile vor fi rezolvate in zilele de 1 si 2 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 3 septembrie.

In sesiunea de vara promovabilitatea examenului de bacalaureat la nivel de tara a fost de 66, 41%. In Regiunea Sud-Muntenia cele mai bune medii au fost in Prahova, Arges, Dambovita si Calarasi . Cele mai slabe rezultate au fost inregistrate in Teleorman, Ilfov si Giurgiu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe