PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “DIRIGENTIE”…CA LA PIATA

„DIRIGENTIE”…CA LA PIATA

de Mditv
3 vizualizări

Sedinta furtunoasa, a la Tutuianu, la Consiliul Judetean Dambovita! Presedintele s-a trezit in cadrul sedintei sa isi mustre angajatii, chiar in lipsa acestora. Faptul ca nu a facut acest lucru inainte sa aprobe includerea proiectelor pe ordinea de zi nu arata decat faptul ca Adrian Tutuianu nu si-a facut temele, dar fiind pe primul scaun din consiliu isi permite sa-i balacareasca pe angajati, mai rau ca la piata.

Ultima sedinta ordinara de consiliu judetean a inceput cu scandal, demarat chiar de presedintele Adrian Tutuianu, care s-a certat…singur. Angajatii vizati au fost cei de la Carpatmontana, societate aflata in subordinea Consiliului Judetean, care este actionar majoritar. Tutuianu a uitat de limbajul academic si si-a dat drumul la gura.

„Cei de la Achiziții habar n-au de științã de carte! Cei de la patrimoniu, coordonați de domnul Mațaoanu, sau Mãțãoanu însuși, habar n-are ce face! Carpatmontana, o adunãturã de indivizi, mutați din Consiliul Județean într-o structurã comercialã pe care nu sunt în stare sã o gestioneze.
… Nivelul de pregãtire și de competenþã pentru foarte mulþi (funcționari publici) este execrabil!”
(ADRIAN ȚUȚUIANU – PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA)

Tutuianu a uitat ca se afla intr-un cadru oficial si a folosit limbajul specific „pietesc”. A uitat si de faptul ca autoritatea in fata angajatilor nu se arata printr-un limbaj agresiv in sedintele publice, ci se castiga in timp ce lucreaza cu acestia. A uitat si de faptul ca el este primul care aproba ordinea de zi si ca poate cere lamuriri angajatilor atunci cand sunt propuse proiectele de hotarare si nu sa constate ca acestia sunt incapabili sa-si exercite functiile atunci cand vrea sa faca pe „seriful”, apelativ care ii gadila auzul de fiecare data cand ii ajunge la urechi. Dar ce pretentii sa avem de la angajati, daca toti sunt pusi pe scaunele din administratie in functie de culoarea partidului si nu de pregatirea in domeniul administrativ? Nu spunem noi acest lucru, ci o recunoaste…tot public, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu.

Urmatorul pe lista celor „pusi la zid” a fost secretarul judetului Dambovita, Vasile Ivanoff, pe care Tutuianu l-a scos vinovat pentru anularea procedurii de licitatie pentru Centrul de Agrement Stejarelul. Presedintele a insistat pe faptul ca secretarul judetului semneaza tot fara sa citeasca, insa el ce face, daca isi da seama ca angajatii sunt incompetenti in timpul sedintelor de consiliu, cand mai arunca un ochi pe documentele de pe masa?

Ivan Ivanoff nici macar nu era prezent la sedinta, intrucat este in concediu de odihna. Astfel, Tutuianu a putut sa arunce sageti fara a fi combatut de nimeni si a anuntat ca secretarul judetului este cercetat disciplinar. Atitudinea sefului Consiliului Judetean, care se poarta ca la piata in sala forului administrativ, nu face decat sa cofirme zvonurile ca Tutuianu se poarta ca pe propria mosie in institutia pe care o conduce. Arunca cu scrumiere, pixuri si alte obiecte de birou dupa angajatii Consiliului Judetean. Sunt doar zvonuri, insa niciodata nu iese fum fara foc, iar „seriful” are o atitudine desprinsa parca din vestul salbatic.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe