PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DISPARIŢIE SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII

DISPARIŢIE SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

TĂRTĂŞEŞTI, DÂMBOVIŢA

O copilă de 16 ani a dispărut de acasă în luna mai a acestui an, iar timp de cinci luni părinţii nu au mai văzut-o nici măcar o dată. Între timp fata a împlinit 17 ani şi a luat legătura prin telefon cu părinţii. De fiecare dată vorbea ciudat, spun aceştia, ca şi cum era supravegheată în permanenţă de o altă persoană. Tatăl copilei crede că fiica sa a fost victima proxeneţilor în tot acest timp. Vineri a fost depistată de poliţişti în Bucureşti.

În data de 18 mai 2017, Mihaela Elena Buciumeanu a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Speriaţi, părinţii au început să o caute şi au aflat că, în ziua respectivă, fata nu a mai ajuns nici la cursuri. Timp de cinci luni, părinţii adolescentei au vorbit au vorbit cu ea doar prin telefon.

Vecinii au rămas fără cuvinte când au aflat că fata a dispărut de acasă. O ştiau un copil cuminte. Reprezentanţii Liceului Tehnologic din Tărtăşeşti spun, însă, că adolescenta a mai plecat de la şcoală de patru ori.

Mai nou, minora de 17 ani a anunţat că este şi însărcinată. Părinţii au aflat că este în Bucureşti, în sectorul 4, şi au mers să o caute, însă nu au găsit-o. Au mai vorbit cu un individ, care îi sună numai cu număr privat, ceea ce le-a dat de gândit şi mai mult.

Părinţii se tem că fiica lor este victima proxeneţilor şi tot ce îşi doresc este ca Mihaela să se întoarcă acasă.

Vineri, minora a fost depistată de poliţişti la locaţia din Bucureşti, indicată de părinţii fetei, după cinci luni de aşteptare, de căutări disperate şi multe semne de întrebare. A fost dusă la cea mai apropiată secţie de poliţie din capitală, unde au fost chemaţi şi părinţii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe