PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DISPARUT FARA URMA

DISPARUT FARA URMA

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Familia unui barbat de 60 de ani din localitatea damboviteana Moroieni nu mai are liniste de cand acesta a disparut de la domiciliu. O femeie din sat a fost ultima persoana care l-a vazut. Barbatul i-a spus ca se duce in padure dupa ciuperi. De atunci, parc-ar fi intrat in pamant. Politistii, jandarmii si rudele l-au cautat prin padure toata ziua, insa barbatul e de negasit. Oamenii se tem sa nu fi fost mancat de animalele salbatice. In zona sunt multi ursi, care anul trecut au atacat mai multi oameni.

Barbatul are 60 de ani si locuia singur in comuna Moroieni, la cateva case de fiica sa. De cand a disparut, fata nu-si mai gaseste linistea. Ultima oara l-a vauzt o vecina. A intrat in vorba cu el si acesta i-a spus ca se duce in padure sa caute ciuperci.Vecinii barbatului se tem sa n-o fi fost atacat in padure de ursi.

Jandarmii, politistii si mai multi voluntari au periat astazi padurile din apropierea localitatii, insa fara succes.

Oamenii legii spun ca vor continua cautarile si in zilele urmatoare. Cine poate oferi orice fel de informatii despre barbatul disparut este rugat sa sune de urgenta la politie.

 

 

Mihai Eremia, Loredan Bourosu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe