PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DISPENSAR NOU LA VIIȘOARA

DISPENSAR NOU LA VIIȘOARA

de Andrei Oprescu
82 vizualizări

Investiții noi în Ulmi. Administrația locală a demarat construcția unui dispensar în satul Viișoara. În această zonă nu există cabinet în prezent, așa că localnicii sunt nevoiți să apeleze la medici din Târgoviște. Dispensarul va găzdui un medic de familie și un stomatolog și va fi realizat din fonduri proprii.
Pe lista investițiilor derulate în comuna Ulmi se află în prezent și un dispensar pentru localitatea Viișoara.În comuna Ulmi există un singur dispensar, în satul ce același nume, însă insuficient pentru populație. Până acum cei care aveau nevoie de un consult sau o rețetă mergeau la medici din Târgoviște sau în localitățile învecinate. Dispensarul de la Viișoara va fi împărțit în două: o parte a clădirii va găzdui cabinetul medicului de familie și al stomatologului, iar cealaltă va cuprinde un vestiar pentru sportivii care se antrenează pe stadionul din vecinătate.
Cât privește dispensarul existent în satul Ulmi, pentru acesta s-a elaborat un Studiu de Fezabilitate în vederea reabilitării, iar administrația locală căută încă soluții de finanțare.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe