PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DISPERARE LA CORBII MARI! ȘAPTE CAZURI DE CORONAVIRUS! DE CE SE TEM ACUM AUTORITĂȚILE!?

DISPERARE LA CORBII MARI! ȘAPTE CAZURI DE CORONAVIRUS! DE CE SE TEM ACUM AUTORITĂȚILE!?

de Andrei Oprescu
65 vizualizări

Disperare la Corbii Mari! Autoritățile tac și se tem de un scenariu “negru”, care sperăm că nu va deveni realitate. Astăzi, primarul comunei a anunțat alte 4 noi cazuri de coronavirus în Grozăvești. În total 7! Este vorba de persoane care au intrat în contact direct cu primul pacient cu coronavirus din județul Dâmbovița, un bărbat de 67 de ani, care a decedat zilele trecute, la Institutul Matei Balș. De ce se tem autoritățile de declanșarea unui val foarte mare de infectări cu COVID-19 la Corbii Mari? Pentru că, în urma anchetei epidemiologice s-a stabilit că sunt foarte multe persoane care au intrat în contact cu primul pacient. Rudele bărbatului decedat susțin că multe din rude au venit să-l vadă când se simțea rău, fără să bănuiască că ar fi infectat cu coronavirus. Sunt voci care susțin că , sâmbăta trecută, în familia bărbatului a fost mare petrecere, în cinstea venirii unuia dintre fiii săi din străinătate. Acolo ar fi participat foarte multe persoane, care acum pot da de necaz. Edilul de la Corbii Mari a anuțat că în comună sunt 167 de persoane izolate la domiciliu, în 40 de gospădării. Primarul Bănică cere autorităților testarea urgență a celor aflați în izolare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe