PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DOI DINTR-UN FOC – VIDEO

DOI DINTR-UN FOC – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Eduard Oprea si Dan Dumitru Popescu, viceprimarii liberali ai municipiului Alexandria au fost schimbati din functie. Propunerea privind schimbarea liberalilor, anticipata si asteptata dupa ruperea USL , a ajuns pe ordinea de zi a sedintei ordinare de miercuri a Consiliului local Alexandria. Alesii locali si-au exprimat optiunea in legatura cu cele doua proiecte care au vizat schimbarea viceprimarilor, prin vot secret. Atat Eduard Oprea, cat si Dan Dumitru Popescu au fost schimbati cu 13 voturi pentru si şase impotriva. Cele 13 voturi date ”pentru” schimbarea viceprimarilor liberali au provenit, cel mai probabil, de la noua alianta majoritara inchegata in Consiliul local Alexandria PSD-PPDD, iar cele sase voturi ”impotriva” au apartinut noii opozitii PNL-PDL.
Primarul Alexandriei, Victor Drăguşin a ţinut să explice că schimbarea viceprimarilor este o mişcare pur politică şi nu are legătură cu activitatea acestora :
”Acest proiect de hotărâre iniţiat de consilierii locali reprezintă doar o voinţă politică. Nu are nimic comun cu activitatea celor doi colegi viceprimari cu care eu am colaborat foarte bine şi au reprezentat, atunci când au fost delegaţi de mine, instituţia aşa cum trebuie, la diferite evenimente. Asta este situaţia, în politică lucrurile nu sunt întotdeauna ca în viaţa normală, obişnuită. Este vorba de o decizia politică a PSD şi a PPDD de a se forma o nouă majoritate”, a spus Victor Drăguşin.
Cei doi viceprimari rămân consilieri locali din partea PNL în Consiliul local Alexandria.

Consiliul local Alexandria se va întruni luni într-o şedinţă extraordinară în cadrul căreia vor fi aleşi noi viceprimari pentru reşedinţa de judeţ. Ca urmare a noii majorităţi formate în Consiliul local Alexandria -PSD-PPDD -este de aşteptat ca unul dintre posturi să revină PPDD-ului, iar celălalt PSD-ului.
Sursa: adevarul.ro

https://www.youtube.com/watch?v=_jHPTUgw2qw

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe