PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Doliu in sportul romanesc: un fost mare sportiv, decedat in urma unui accident bizar. Avea doar 56 de ani.

Doliu in sportul romanesc: un fost mare sportiv, decedat in urma unui accident bizar. Avea doar 56 de ani.

de Moise Razvan
467 vizualizări

Fostul baschtbalist Gabriel Calancea, presedinte al clubului CSU Brasov, a decedat la varsta de doar 56 de ani. Aflat la Costinesti, unde urma sa aiba loc Competitia Nationala de MiniBaschet U12, Calancea a decedat dupa ce a cazut pe scari. Se indrepta impreuna cu fetita lui spre plaja. Medicii nu au mai putut face nimic.

„Vestea decesului fostului baschetbalist Gabriel Calancea, la doar 56 de ani, a fost un șoc atât pentru apropiați, cât și pentru familia baschetului românesc. Președintele clubului CSU Brasov și-a trăit ultimele clipe acolo unde se și născuse: la malul mării. Din păcate, un accident stupid a curmat viața celui care venise cu familia lui pentru a se bucura de spectacolul baschetbalistic oferit de micuții participanți la Competiția Națională de MiniBaschet U12.”, transmite Federatia Romana de Baschet.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe