PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ O VIAŢĂ!

DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ O VIAŢĂ!

de Mditv
10 vizualizări

Jandarmii sunt mereu alături de cetăţenii aflaţi în dificultate. De această dată sunt solidari cu cei aflaţi în suferinţă. De la primele ore ale dimineţii, aproximativ 30 de cadre de jandarmi s-au mobilizat la Centrul de Transfuzii, în cadrul Campaniei Donează sânge, salvează o viaţa! Aceştia au răspuns afirmativ apelului naţional făcut de Patriarhia Română şi îi îndeamnă pe cetăţeni să le urmeze exemplul.

Misiunea jandarmilor dâmboviţeni din data de 24 mai s-a desfăşurat la Centrul de Transfuzii Târgovişte. Fiecare dintre cadrele care au donat a salvat până la trei vieţi, întrucât nevoia acută de sânge persistă atât în judeţul Dâmboviţa, cât şi la nivel naţional.

Jandarmii dâmboviţeni nu sunt la prima acţiune de acest fel. Mulţi dintre ei donează periodic, fiind alături de cei chinuiţi de boală.

Chiar dacă de-a lungul timpului au mai existat şi cazuri în care donatorilor li s-a făcut rău, jandarmii sunt printre cei mai curajoşi, fiind un exemplu pentru cetăţeni.

Singurul incovenient pentru jandarmi a fost timpul.

Forţele de ordine îi îndeamnă pe toţi cetăţenii să le urmeze exemplul pentru a se acoperi necesarul de sânge din spitale. Reprezentanţii Centrului de Transfuzii optează în ultima vreme mai mult pentru colecta mobilă, întrucât lucrările de reabilitare a secţiei TBC aflată în aceeaşi clădire, îngreunează activitatea Centrului. Miercuri, colecta mobilă va ajunge la Centrul de Perfecţionare a Cadrelor de Jandarmi Ochiuri. Joi şi vineri jandarmii vor continua să doneze la Centrul de Transfuzii de pe Bulevardul I.C.Brătianu şi îi invită pe dâmboviţeni să li se alăture.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe