PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DOREII DE TÂRGOVIŞTE REVIN ÎN FORŢĂ

DOREII DE TÂRGOVIŞTE REVIN ÎN FORŢĂ

de Mditv
26 vizualizări

Târgoviştenii trag un nou semnal de alarmă asupra calităţii lucrărilor la infrastructura rutieră. Oamenii sunt revoltaţi pentru că Doreii de ocazie îşi mai aduc aminte de câte o conductă pe care au omis-o înainte de asfaltare şi sparg asfaltul proaspăt turnat pentru a-şi remedia greşelile. Cetăţenii par hotărâţi să atragă sancţiuni asupra lor şi trimit imagini la redacţia noastră, doar, doar îşi fac timp şi autorităţile municipale să arunce un ochi la modul în care se execută PIDU-urile.

Târgovişteanul a devenit cameraman de ocazie pe strada Vlad Ţepeş, din microraionul XI, în zona Complexului de Servicii Sociale “Casa Soarelui”. Probabil că ploile din ultima perioadă le-au amintit muncitorilor care au executat lucrările în cadrul PIDU B că au omis să bage în subteran o conductă de scurgere a apei pluviale. În zilele ploioase apa a inundat această stradă. Doreii de Târgovişte nu au stat pe gânduri şi au zis să remedieze problema, chiar dacă acest lucru presupune spargerea asfaltului proaspăt turnat, care a devenit un obicei în fosta Cetate de Scaun a Ţării Româneşti. De fapt, nu este prima dată când distrug asfaltul în zonă. Nici nu a fost făcută recpţia lucrărilor, iar strada a fost spartă de două ori până acum.

Ce garanţie mai are domnule primar interimar asfaltul spart în nenumărate rânduri şi locuri în zona de acţiune urbană B? Nici în zona în care s-a executat PIDU A situaţia nu este mai bună. Se practică aceleaşi obiceiuri. Cum veţi face recepţia acestor lucrări de mântuială? Proiectele finanţate din fonduri europene au termen de finalizare la data de 31 iunie 2016, adică după alegeri. Probabil că interimarul Stan se gândeşte că nu va mai răspunde pentru aceste lucrări dacă va pierde scaunul de edil şef al Târgoviştei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe