PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ”DOREII” LOVESC DIN NOU – VIDEO

”DOREII” LOVESC DIN NOU – VIDEO

de admin
4 vizualizări

”Doreii” lovesc din nou! Angajatii firmei care efectueaza lucrari la Planul integrat de Dezvoltare Urbana in microraionul 11 din Targoviste au comis-o de doua ori in aceeasi zi. Lucratorii au reusit, intr-un interval de cateva ore, sa sparga tevile transportatoare de apa potabila. In fata blocului s-a facut o fantana arteziana, spre nemultumirea locatarilor care se tem ca toata paguba le va fi imputata in urmatoarele facturi emise de Compania de Apa Targoviste Dambovita.

Zeci de familii au ramas fara apa dupa incidentul de miercuri seara. Neatentia angajatilor firmei care efectueaza lucrari in microraionul 11 in cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbana sau lipsa unui plan concret de lucru au dus la spargerea unei tevi prin care este alimentat cu apa un cartier intreg.

Apa a reusit sa intre si in subsolul blocului aflat in apropiere. Localnicii aflati la parter se tem ca apa sa nu ii inunde.

Metoda de lucru a angajatilor a fost una cel putin hilara. In timp ce un muncitor s-a asezat in calea presiunii apei stand cu picioarele in locul unde a fost facuta spartura, ceilalti se uitau la el. In cele din urma, pentru a diminua presiunea apei au pus o placa de beton in locul unde s-a spart teava.

Oamenii se tem acum ca toata paguba le va fi imputata in facturile Companiei de Apa Targoviste-Dambovita.

 

Valentin Popescu

Răducu Rădoi

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe