PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DOREL LOVEŞTE DIN NOU – VIDEO

DOREL LOVEŞTE DIN NOU – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Sute de oameni din Targoviste au tras o sperietura sora cu moartea, dupa ce o conducta de gaze s-a spart. Accidentul a fost produs de un muncitor neatent care lucra pe un buldo-excavator. La auzul bubuiturii oamenii au fugit in toate directiile de teama sa nu sara in aer. Soferul utilajului a plecat imediat de la fata locului si nu si-a mai facut aparitia. Vecinii au fost cei care au sunat la 112.
Oamenii au trait clipe de cosmar. Au auzit zgomotul puternic si au intrat in panica. Au fost la un pas sa sara in aer. O mica scanteie si dezastrul s-ar fi declansat.
Muncitorul vinovat de dezastru s-a facut nevazut dupa incident. Acesta efectua lucrari pentru amenajarea locurilor de parcare din zona. Vecinii au fost cei care au cerut imediat ajutor la 112.
Oamenii au suportat cu greu mirosul puternic de gaz care le-a intrat si in case. Echipele de la Distrigaz au sosit ceva mai tarziu si au reusit sa inchida robinetul de la conducta. Oamenii vor ramane insa fara gaz, pana cand reparatiile vor fi efectuate.

Reporter: Alina Lăcău
Imagine: Eugen Bănescu

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe