PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DOUĂ FETE DISPĂRUTE DE ACASĂ. LE-AȚI VĂZUT?

DOUĂ FETE DISPĂRUTE DE ACASĂ. LE-AȚI VĂZUT?

de TV MDI
2403 vizualizări

Două minore sunt date dispărute și căutate de polițiști. Cele două s-ar deplasa dintre București spre Brașov, dar nu se cunosc alte date. Poliția face apel la cetățeni.

La data de 9 mai, polițiștii din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din comuna Cosoba, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în dimineața zilei de 09.05.2021, în jurul orelor 04.00 – 05.00, fiica sa, TEODORIU NARCISA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.
SEMNALMENTE: înălțime 1,70 metri, greutate 56 kg., ochi căprui, păr scurt vopsit închis la culoare, poartă ochelari de vedere.
La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu din fâș, pantaloni negri largi, adidași negri și un rucsac negru.

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru identificarea unei minore de 15 ani din comuna Curtești (județul Botoșani). HULPAN ARIANNA GABRIELA a părăsit domiciliul în noaptea de 08/09 mai 2021 și până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia.
Semnalmente: 1,85 înălțime, aproximativ 125 kg, par brunet lung, ochi verzi.
Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că cele două minore se deplasează împreună pe ruta București-Brașov. Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la cele două minore să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe