PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRUM DISTRUS DE TIR, IGNORAT DE AUTORITĂŢI

DRUM DISTRUS DE TIR, IGNORAT DE AUTORITĂŢI

de Andrei Oprescu
32 vizualizări

MIJA, DÂMBOVIŢA

Autorităţile de la Compania Naţională a Infractructurii Rutiere se arată, din nou, nepăsătoare în ceea ce priveşte starea drumurilor naţionale! De exemplu, în localitatea dâmboviţeană Mija, unde un tirist a pierdut controlul volanului pe DN 72 A, a rupt gardul de protecţie de pe marginea drumului şi a rămas suspendat deasupra căii ferate, cei care trebuiau să refacă protecţia de pe marginea drumului au pus doar nişte balize rediecţionale, care nu prezintă nicio siguranţă pentru şoferii care tranzitează zona, mai ales pe timp de iarnă.

În data de 24 octombrie, când tirul a derapat pe carosabilul umed şi a rămas suspendat peste calea ferată, şoferul îi mulţumea Domnului că s-a întâmplat aşa şi că nu a lovit celelalte maşini care veneau din sens opus, pentru că, cel mia probabil, conducătorii auto nu ar fi scăpat cu viaţă. Acum, şoferii care tranzitează zona ar trebui să se roage să nu ajungă cu maşina peste calea ferată, aşa cum a păţit tiristul, pentru că nu mai există niciun gard de protecţie în curba cu pricina.

Pentru că vorbim de un Drum Naţional pe care se circulă intens şi care parcă este blestemat, ţinând cont de numărul mare al accidentelor rutiere care se petrec pe DN 72, în judeţul Dâmboviţa, autorităţile aveau obligaţia să refacă imediat gardul de protecţie, însă, indiferenţa pare a bate prevenţia în ţara noastră.

Rămâne de văzut câte tragedii trebuie să se mai întâmple pentru ca autorităţile, plătite din banii publici, să reacţioneze în conformitate cu funcţiile deţinute.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe