PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRUM PAVAT CU BOLOVANI

DRUM PAVAT CU BOLOVANI

de Mditv
93 vizualizări

Rămași ai nimănui! Așa spun că se simt locuitorii străzii Giurgu din comuna dâmbovițeană Râu Alb, după ce drumul de acces a fost pietruit cu bolovani din gârlă. Oamenii se tem de stâlpii de beton care stau să cadă după ce zona a fost escavată fără a se lua măsuri de siguranță pentru cetățeni. Lucrările au fost stopate de câteva săptămâni iar localnicii se tem că vor rămâne cu strada plină de pietroaie, fără asflat. Deși cetățenii spun că este drumul cel mai scurt către Fieni și ar trebui asfaltat de primăria Râu Ab, strada Giurcu arată ca un drum forestier. Majoritatea celor care locuiesc în zona sunt bătrâni iar bolovanii puși pe stradă în loc de asfalt nu fac decât să le îngreuneze circulația. Fără cizme de cauciuc nu se poate circula pe Giurcu. Localnicii se tem și de stâlpii de beton , care în urma escavărilor făcute pentru șanțul de scugere a apei s-au înclinat, punând viața în pericol trecătorilor.Tuburile de evacuare a apei puse s-au spart deja, animalele au rămas cu picioarele înțepenite în gaura făcută în drum, însă autoritățile locale nu au făcut nimic pentru a astupa groapa.

Oamenii spun că de săptămâni bune nu s-a ma lucrat la drum și se tem că lucrarea nu va fi terminată prea curând. O femeie de 86 de ani a rămas fără fântâna de la poartă după ce au trecut muncitorii cu buldoexcavatorul pe stradă.Primarul comunei Râu Alb dă vina pe condițiile meteo din ultima perioadă pentru situația drumului Giurcu deși locuitorii comunei declară că drumul trebuia să fie asflatat de câțiva ani de zile.Oamenii spun că pot circula pe drumul Giurcu doar la pas, mașinile nu intra pe drum din cauza bolovanilor și a noroiului. Deși primăria promite că drumul va fi asfaltat, dacă lucrările nu vor fi făcute corespunzător este posibil ca pământul să alunece cu tot cu asfalt deoarece zona este una cu risc de alunecări de teren.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe