PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRUMURI BLOCATE DE NĂMEȚI

DRUMURI BLOCATE DE NĂMEȚI

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

E urgie in jumatate de tara! Un viscol asa cum n-au mai vazut romanii iarna asta. Prima zapada a adus haos pe drumurile din România. Ore intregi autostrada A1 care leaga Bucurestiul de Pitesti a fost blocata dupa un accident rutier in lant. La fel si zeci de durmuri nationale si judetene.

In Dambovita autoritatile invise de zapada au inchis drumul national 71 intre Baldana si Moara Noua si alte 6 drumuri judetene. Politistii n-au mai lasat nicio masina sa treca de baricada.

In Giurgiu zapada si viscolul au inchis mai multe drumuri judetene si nationale. Au fost inchise circulatiei: DJ 503 Ghizdaru-Toporu, DJ 412 Prundu-Mironesti, DJ 411 Mironesti-Comana, DJ 603 Naipu-Schitu si DN 5A Isvoarele-Mironesti.

Nici in Arges n-a fost liniste. Drumul National 7 a fost blocat timp de 5 ore din cauza unui tir care a derapat. 6 drumuri judetene din sudul judetului au fost si ele blocate de nameti. 21 localitati au ramas fara curent electric, iar un tren personal care circula intre Costesti si Rosiori de Vede a fost blocat la Uncheni timp de o ora.

Mihai Eremia / Ciprina Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe