PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRUMURI DISTRUGATOARE DE MASINI

DRUMURI DISTRUGATOARE DE MASINI

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Sa fii sofer in Romania inseamna sa iti demonstrezi maiestria intr-o cursa nu cu obstacole, ci cu craterele din asfalt. Situatia nu este mai buna in Dambovita. Numeri pe degete arterele pe care poti circula decent si pierzi numaratoarea cand vine vorba despre drumuri de cosmar. MDI TV va prezinta astazi doua drumuri aflate intr-o stare deplorabila, pe care nimeni nu se grabeste sa le repare, nici macar sa puna cateva petice.

Acest conducator auto nu si-a putut inchipui ca drumul este nu numai ciuruit, ci si invadat de cratere. In ultimul moment, a reusit sa franeze. Altfel, unde este groapa, i-ar fi ramas si roata.

Viata mai usoara nu au nici soferii profesionisti. Aflati la volanul unui autovehicul de mare tonaj, cand ajung pe acest drum, oamenii trebuie sa dea un adevarat test de maiestrie: cum sa faci slalom printre gropi, fara sa avariezi autocamionul.

Cele doua drumuri care fac legatura dintre Ionesti si Morteni si Puntea de Greci si Ionesti sunt un adevarat cosmar pentru conducatorii auto. Soseaua este plina de cratere si se pare ca nimeni nu se grabeste sa o repare. Autoritatile nu au pus aici nici macar cateva petice de asfalt. Putini conducatori auto ies invingatori din lupta cu gropile. Cei mai multi dintre ei, dpa o astfel de cursa, isi duc autoturismele direct in service. Mai grav este ca pagubele sunt suportate de soferi, desi ei nu au nicio vina ca drumul este atat de ciuruit.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe