PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DUBLĂ SĂRBĂTOARE LA COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE

DUBLĂ SĂRBĂTOARE LA COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Motiv de dublă sărbătoare la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște. Pe 15 august, în ziua de Sfântă Marie, Primăria Municipiului Târgoviște prin Complexul Turistic de Natație a marcat trei ani de la debutul activității complexului. A fost o petrecere incendiară cu muzică bună, jocuri, dans și o surpriză de proporții pentru cei veniți la ștrand: SpumaParty în culorile tricolorului.
În cei trei ani de activitate, Complexul Turistic de Natație din Târgoviște s-a ridicat la înălțimea așteptărilor vizitatorilor din Dâmbovița, dar și a turiștilor din alte județe care au venit să se bucure de ștrand, bazinul olimpic, terenurile de basket, fotbal, tenis și locurile de joacă special amenajate pentru copii. La moment aniversar, în ziua de Sfânta Maria, Primăria Municipiului Târgoviște prin Complexul Turistic de Natație a organizat un eveniment incendiar: SpumaParty Tricolor.
Deși vremea nu a fost tocmai prietenoasă, peste 600 de persoane au venit joi la Complexul Turistic de Natație pentru a se bucura de o atmosferă de petrecere.
Turiștii s-au bucurat de un program special de sărbătoare: tunuri cu spumă tricoloră, cabină foto, dansuri, jocuri și concursuri.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe