PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DUPĂ GRĂTARE, GRĂMEZI DE GUNOAIE – VIDEO

DUPĂ GRĂTARE, GRĂMEZI DE GUNOAIE – VIDEO

de admin
36 vizualizări

S-au distrat , au mancat, au baut si au lasat in urma lor gramezi de gunoaie! Dambovitenii care au incins gratarele de 1 mai, au uitat sa mai faca si curatenie. Petrecaretii nu au tinut cont nici de sfatul autoritatilor de a nu aprinde focul direct pe iarba, iar cei care au avut gratare suspendate au lasat cenusa tot pe sol. Nici bunul simt și nici teama de amenzi nu i-au determinat pe acestia sa stranga mizeria dupa petrecere in saci de gunoi.
Saci de carbuni, caserole de mici, pet-uri, sticle, pungi si alte resturi menajere aruncate la intamplare sau inghesuite dupa copaci. Acesta este peisajul de la padurea si poiana Priseaca dupa ziua de 1 mai. Daca de ziua libera dambovitenii petreceau cu muzica si mici pe gratar, a doua zi maldarele de gunoaie zaceau pe iarba.
Si daca bunele moravuri au lipsit cu desavarsire, iar de natura putin le-a pasat, cei care au venit sa petreaca la iarba verde de 1 mai au ramas indiferenti si la amenzile pe care le puteau plati din cauza gramezilor de gunoaie lasate de izbeliste.
Si daca dambovitenii nu s-au deranjat sa stranga in urma lor, nici angajatii administratiilor locale nu isi facusera aparitia inca pe 2 mai pentru a curata zona.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe