PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DUPĂ MASĂ…MIŞCARE

DUPĂ MASĂ…MIŞCARE

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Dupa masa imbelsugata din prima zi de Paste, sute de damboviteni au urcat la munte. Unii dintre ei sa faca putina miscare si sa arda caloriile consummate la masa imbelsugata, altii la picnic si gratare. Sa continue distractia. Platoul Padina a fost plin, la fel si traseele turistice care duc la Babele sau Sfinxul. Atractie mare a reprezentat si Pestera Ialomitei, unde in doar doua zile au intrat peste 1000 de vizitatori.

După ce au petrecut prima zi de Paşte în familie, numeroşi dâmboviţeni şi nu numai au luat drumul muntelui. Au urcat în zona Padina bine echipaţi. Unii dintre ei au continuat distracţia şi au încins grătarele de cum au ajuns, alţii au vrut doar să respire aer curat şi să facă puţină mişcare.

Turiştii s-au bucurat de vremea bună care a ţinut cu ei, chiar dacă au simţit bine frigul. Traseele către Babele şi Sfinxul au reprezentat cea mai mare atracţie, la fel şi Peştera Ialomiţei , unde peste 1000 de vizitatori au coborât în grotă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe