PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ELECTROCUTAT ÎN GARĂ – VIDEO

ELECTROCUTAT ÎN GARĂ – VIDEO

de admin
16 vizualizări

Un tanar de 17 ani s a electrocutat in gara de Est din Ploiesti. Tanarul s-a urcat pe un vagon si a atins firele de inalta tensiune. A suferit arsuri grave pe 30% din suprafaţa corpului si a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arsi din Capitala.
Tanarul locuia in zona si a vrut sa scurteze drumul spre casa traversant calea ferata. Cum trenurile erau oprite in gara, tanarul s-a urcat pe un vagon ca sa treaca in partea celalata. Nu a fost atent, a atins cablurile de inalta tesiune si s-a electrocutat. Parintii lui sunt in stare de soc.
Un elicopter SMURD a ajuns imediat pe Hipodromul din Ploiesti,de unde a preluat pacientul si l a transportat de urgenta la Spitalul de Arsi din Bucuresti.
Politistii ploiesteni continua ancheta in acest caz si urmeaza sa stabileasca cu certitudine imprejurarile in care a ajuns copilul in zona si incadrarea juridica a faptelor.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe