PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ELEVII NU VOR SĂ SE VACCINEZE

ELEVII NU VOR SĂ SE VACCINEZE

de Andrei Oprescu
123 vizualizări

Ministerul Educației a transmis încă de la începutul anului școlar elevilor și părinților acestora chestionare privind disponibilitatea copiilor de a se vaccina împotriva virusului Sars-Cov-2. Răspunsurile au început să fie centralizate, iar datele arată că părinții și elevii resping această variantă. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a făcut publice rezultatele chestionarelor.

Bilanțul recent arată că 13.000 de elevi și 4.392 de persoane din învățământ erau infectate cu SARS-CoV-2. În aceste condiții, 11.090 de clase aveau activitatea suspendată din perspectiva prezenței fizice, iar 278.000 de elevi învățau în sistem online.

STATISTICI EVOLUȚIE INFECTĂRI ÎN ȘCOLI

13.000 elevi infectați

4392 angajați din învățământ infectați

11.090 de clase cu activitatea suspendată

278.000 de elevi învață în sistem online

Pentru cei 22.000 de elevi care doresc să se vaccineze, datele vor fi transmise către Centrul National pentru Coordonarea Activitatii de Vaccinare pentru a se putea organiza echipe mobile de vaccinare care să vină în sprijinul celor 22.000 de elevi care au declarat că doresc să se vaccineze în școală. Echipele mobile de vaccinare în școală vor desfășura imunizarea până la finalul lunii noiembrie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe