PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ELEVII, TRANSPORTAŢI PRECUM CARTOFII

ELEVII, TRANSPORTAŢI PRECUM CARTOFII

de Mditv
1 vizualizări

Situaţie fără precedent în comuna dâmboviţeană Runcu! Au ieşit la iveală imagini şocante cu o clasa întreagă de elevi transportaţi în remorca unui autovehicul. Aceştia au fost înghesuiţi acolo de profesorul de matematică, în săptâmâna Şcoala Altfel, când au mers într-o drumeţie. Deşi imaginile au fost descoperite târziu, indignarea părinţilor este la fel de mare, gândindu-se că viaţa elevilor a fost pusă în pericol.

În imaginile surprinse de camerele video se vede clar cum aproximativ doisprezece copii sunt inghesuiţi în remorca maşinii profesorului, fără a avea nicio masură de siguranţă. În comuna Runcu sunt trei microbuze pentru transportul şcolarilor, însă dascălul a ales o variantă mai simplă, transportul cu propriul autovehicul.

La polul opus, autorităţile locale spun că microbuzele sunt puse la dispoziţia cadrelor didactice, de câte ori sunt solicitate. Reprezentanţii executivului spun că gestul dascălului este de neconceput.

Directorul şcolii susţine că nu a aflat niciodată de această situaţie.

Nu doar “transportul altfel” este singura problemă a profesorului de matematică. În trecut, au mai fost plângeri pe numele acestuia.

Nici părinţii nu sunt de acord cu modul în care profesorul a încercat să le ofere elevilor o altfel de activitate educativă.

Părinţii au făcut o plângere comună la Primărie împotriva profesorului de matematică. Rămâne de văzut cum va fi sancţionat dascălul.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe