PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „EŞTI INFORMAT, EŞTI PROTEJAT!”

„EŞTI INFORMAT, EŞTI PROTEJAT!”

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

 

Crucea Roşie îşi propune să formeze populaţia pentru a şti cum să reacţioneze în caz de calamitate. Prin proiectul „Eşti informat, eşti protejat!” se doreşte reducerea consecinţelor dezastrelor naturale. Totodată, prin intermediul reprezentanţilor Crucii Roşii puteţi achiziţiona trusa de supravieţuire în caz de dezastru.

Proiectul îşi propune să îmbunătăţească capacitatea de preventie a comunităţilor expuse riscurilor de dezastre pentru a preveni pierderile de vieti omenesti si de bunuri materiale. Grupul ţintă căruia i se adresează acest proiect este reprezentat de membrii comunităţilor din judetul Dâmbovița în calitate de beneficiari ai sesiunilor de instruire şi informare gratuite organizate de angajaţii şi voluntarii Crucii Roşii Române, care au fost anterior instruiţi sa livreze cursuri în domeniu. În judeţul Dâmboviţa, 18 unităţi administrativ teritoriale au răspuns pozitiv până acum invitaţiei Crucii Roşii.

Pentru judeţul Dâmboviţa, grupul ţintă este de 400 de persoane, însă, numărul poate fi suplimentat, dacă există mai mulţi doritori. Trusa de supravieţuire în caz de dezastru poate fi achiziţionată tot prin intermediul voluntarilor de la Crucea Roşie.

Trusa de supravieţuire în caz de dezastru costă în jur de 600 de lei, dar reprezentanţii Crucii Roşii spun că poate fi achiziţionată şi într-o variantă mai ieftină. Cei care sunt interesaţi de procurarea acesteia pot apela la voluntarii de la Crucea Roşie.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe