PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXAMENUL AUTO, O PROVOCARE – VIDEO

EXAMENUL AUTO, O PROVOCARE – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Fara indoiala, unul dintre visurile oricarui adolescent ajuns la varsta majoratului este obtinerea permisului de conducere. De la vis si pana la realitate, insa, drumul se dovedeste a fi adesea mult prea greu de parcurs, iar examenul auto devine astfel o adevarata provocare. Statisticile din 2012 aratau ca in multe dintre cazuri prima examinare este soldata cu un esec. Cele mai grave greseli facute de candidati fiind neacordarea prioritatii si neasigurarea in trafic. Cum arata situatia in regiunea Sud Muntenia aflati in minutele urmatoare.
In anul 2012, pentru care exista o raportare la nivel de tara, s-au inscris in total 691.975 de persoane la examenul de obtinere a permisului de conducere. Potrivit incont.ro cele mai slabe rezultate la prima examinare in regiunea Sud muntenia au fost inregistrate in judetul Giurgiu unde peste 66% dintre candidati au fost respinsi. Nici in Ialomita statisticile nu sunt roz, peste 58% dintre cei care au sustinut examenul au picat. In judetul Arges, aproape 57% dintre candidati au primit verdictul respins . Ceva mai bine stau judetele Teleorman, doar 50% respinsi dar si Prahova, unde au picat la prima examinare 45% dintre candidati.
Instructorii auto spun ca viitorii soferi pica examenul de cele mai multe ori din cauza faptul ca nu acorda prioritate, dar si pentru ca nu se asigura in trafic.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe