PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXCLUSIV!!! APROPIAT AL LUI ȚUȚUIANU,ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI ȘI DE MINORI

EXCLUSIV!!! APROPIAT AL LUI ȚUȚUIANU,ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI ȘI DE MINORI

de Mditv
20 vizualizări

Unul dintre apropiații lui Adrain Țuțuianu, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, președinte al Partidului Social Democrat Dâmbovița și candidat pentru un post de senator în Senatul României, a fost săltat de DIICOT și a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Andreescu Ion este acuzat de trafic de droguri de mare risc și de trafic de minori. Tânărul este bănuit că ar fi recrutat tinere minore și le-ar fi obligat sau determinat să practice prostituția.

Andreescu Ion a devenit cunoscut în public după ce a fost scos de PSD Dâmbovița într-o conferință de presă în care s-a „văitat” că este șantajat de primarul comunei dâmbovițene Ulmi. Mai exact temutul interlop se dădea speriat după ce primarul din Ulmi i-ar fi spus să renunțe la o plângere penală formulată în timpul campaniei electorale. Atunci ar fi existat un conflict legat de montarea unui banner electoral. Cazul a fost destul de controversat la acea vreme. Imediat după ce interlopul s-a plâns în sediul PSD, poliția l-a reținut pe primarul din Ulmi sub acuzația de șantaj, instigare la șantaj și fals în declarații. La câteva zile, judecătorii au respins cererea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele primarului localității Ulmi.

Interlopul Andreescu Ion riscă ani grei de închisoare dacă va fi găsit vinovat de magistrați pentru săvârșirea infracțiunilor pentru care a fost arestat preventiv.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe