PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXCLUSIV! SEXI CONSILIERUL DE DÂMBOVIȚA – VIDEO

EXCLUSIV! SEXI CONSILIERUL DE DÂMBOVIȚA – VIDEO

de admin
56 vizualizări

In Dambovita un consilier judetean din partea Partidului Poporului face furori pe internet dupa ce s-a postat in chiloti pe o retea de socializare. Florin Antoniu s-a fotografiat apropae nud si a postat poza la profil pe o retea de socializare. In Consiliul Judetean nu s-a facut remarcat cu nimic. A luat cuvantul doar cand a depus juramantul sau cand i s-a cerut pararea. A reusit sa se remarce acum, aratand poporului cat de sexi este!
Asa a intrat in viata publica a judetului Dambovita, Florin Antoniu. A urmat apoi o debarcare brusca de la conducerea poporului dambovitean al lui Dan Diaconescu. Apoi a fost ales consilier judetan pe listele PPDD. Pana acum nu s-a facut remarcat cu nimic in cadrul acestei institutii. A reusit insa in plan personal sa uimeasca. Antoniu s-a pozat aproape nud si a postat fotografia pe o retea de socializare.
Antoniu se poate lauda cu rude sus-puse de cand cumnatul sau , Mihai Vadan, fost director general al APDRP, a fost angajat consilier prezidential la Cotroceni.

Sursa: facebook

http://youtu.be/aK_p4mNTeG0

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe