PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXCLUSIV! TATĂL ȘEFULUI POLIȚIEI RUTIERE DÂMBOVIȚA, CERCETAT PENTRU DISTRUGERE. A SPART ROȚILE LA MAȘINILE VECINILOR! VIDEO!

EXCLUSIV! TATĂL ȘEFULUI POLIȚIEI RUTIERE DÂMBOVIȚA, CERCETAT PENTRU DISTRUGERE. A SPART ROȚILE LA MAȘINILE VECINILOR! VIDEO!

de Andrei Oprescu
29 vizualizări

Nicolae Rizea, tatăl comisarului șef Răducu Rizea, șeful Poliției Rutiere Dâmbovița, este cercetat penal pentru distrugere. Mai mulți proprietari de masini din Fieni au avut parte de o surpriză neașteptată. Oamenii s-au trezit cu anvelopele mașinilor tăiate. TREI dintr-o lovitură! Cauciucurile au fost înțepate cu un obiect ascuțit și puse  „pe butuci”. Disperați să-l prindă pe faptaș, oamenii au apelat la camerele de supraveghere montate de un vecin, care au surprins momentul . Nu le-a venit să creadă când au văzut cine este autorul. Oamenii spun ca faptașul este chiar vecinul de lângă casa lor, Nicolae Rizea, tatăl șefului Poliției Rutiere Dâmbovița. Păgubiții  au încercat să rezolve situația pe cale amiabilă, dar vecinul ar fi refuzat orice cale de comunicare, ba chiar i-ar fi amenințat că are rude „sus puse”. Cei trei păgubiți au mers la poliție și au depus plângeri penale. Soția faptașului a recunoscut grozăvia pe care a făcut-o soțul ei și spune că acum trebuie să răspundă pentru ce a făcut.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe