PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXCLUSIVITATE! DAN CIOBANU, FINUL LUI ADRIAN TUTUIANU, MERGE LA PUSCARIE

EXCLUSIVITATE! DAN CIOBANU, FINUL LUI ADRIAN TUTUIANU, MERGE LA PUSCARIE

de Andrei Oprescu
251 vizualizări

Dan Ciobanu, fostul patron al televiziunii targovistene Columna TV, finul lui Adrian Tutuianu, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare. In 2012, judecatorii Tribunalului Bucuresti s-au pronuntat in dosarul penal in care erau inculpati Dan Ciobanu si fratele sau, Lucian Ciobanu, alaturi de alti 18 barbati. Instanta ii acuza pe acestia de “initiere, constituire de grup infractional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup”.

Mai exact acestia erau inculpati in mega-afacerea fabricarii tigarilor de contrabanda. Instanta a decis atunci sa-l condamne pe Dan Ciobanu la 5 ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi pe 10 ani. In acelasi dosar a fost condamnat, in 2012, la inchisoare si fratele sau, Lucian Ciobanu, acesta  urmand sa execute pedeapsa de 7 ani inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi pe 10 ani. Decizia judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti nu era definitiva. In luna octombrie a anului 2010, politia si comisarii Garzii Financiare au descins la Titu,  unde functiona o fabrica ilegala de tigari. Anchetatorii sustineau atunci ca  in afacere este implicat si Dan Ciobanu, insa, pe atunci, acesta nega. Inculpatii au facut apel la Curtea de Apel Bucuresti, insa pe 27 mai 2015, magistratii au dat sentinte definitive. Dan Ciobanu a fost unul din proprietarii televiziunii Columna TV, care acum este in proprietatea sotiei sale, Silvia Ciobanu si a altor persoane din Capitala.

Vezi aici sentinta magistatilor! http://lege5.ro/CautaDosare#PartyName=ciobanu%20dan%20nicolae

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe