PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » EXCLUSIVITATE! OAMENI AI STRĂZII BĂTUȚI CRUNT DE POLIȚIȘTII LOCALI ÎNTR-UN ADĂPOST DE NOAPTE DIN TÂRGOVIȘTE.

EXCLUSIVITATE! OAMENI AI STRĂZII BĂTUȚI CRUNT DE POLIȚIȘTII LOCALI ÎNTR-UN ADĂPOST DE NOAPTE DIN TÂRGOVIȘTE.

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu câteva zile, chiar în incinta Centrului pentru persoane fără adăpost Speranța din Târgoviște și a fost ținut ascuns, cel mai probabil pentru ca ancheta să fie mușamalizată. Doi oameni ai străzii care ar fi fost recalcitranți ar fi fost „potoliți” bine de către doi agenți de la Poliția Locală din Târgoviște sesizați de agentul de pază care asigură ordinea la adăpost. Cei doi sărmani ar fi fost bătuți cu bestialitate de polițiștii locali, unul dintre ei ajungând chiar cu ambulanța la spital pentru că avea nevoie de îngrijirile medicilor.
Ionuț Rizescu, șeful Centrului pentru persoane fără adăpost a declarat în exclusivitate pentru MDITV: „Se fac niște demersuri de către Poliția Târgoviște. Se pare că cei doi au făcut scandal în adăpost, iar agentul de pază a chemat Poliția Locală. Nu pot să vă spun mai multe pentru că nu am voie deocamdată. Doar unul dintre cei doi oameni ai străzii a fost dus la spital, dar nu vă pot spune mai multe”.

Incidentul este confirmat și de Poliția Municipiului Târgoviște care a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, în care se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta. Deocamdată, Poliția Locală Târgoviște nu a putut fi contactată pentru a da explicații despre acest eveniment.

sursa foto: RaduTuta/arhiva Agerpres

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe