PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXCLUSIVITATE! PRINCIPALUL SUSPECT ÎN CAZUL DUBLEI CRIME DIN TÂRGOVIȘTE A FOST PRINS

EXCLUSIVITATE! PRINCIPALUL SUSPECT ÎN CAZUL DUBLEI CRIME DIN TÂRGOVIȘTE A FOST PRINS

de Andrei Oprescu
67 vizualizări

Informație de ultimul moment. Un bărbat suspect în cazul celor două crime comise pe câmpul de lângă Târgoviște a fost prins și este în acest moment audiat de procurori. Vom reveni cu amănunte!

UPDATE: Suspectul este un bărbat vânător , în vârstă de 58 de ani, din Târgoviște. Așa cum vă infomam în exclusivitate, acesta a fost identificat de sâmbătă, însă anchetatorii au fost nevoiți să amâne momentul reținerii , pentru a strânge cât mai multe probe.

Vă reamintim că două persoane au fost găsite împușcate pe un câmp de lângă Târgoviște joia trecută. Cele două victime erau la cules de varză și au fost descoperite în cartierul Sârbi pe un câmp în zona Nisipuri. Unul din bărbații gășiți împușcați pe un câmp din zona Nisipuri, la ieșire din municipiul Târgoviște era consilierul local UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim. Celălalt bărbat era angajatul acestui la o fermă din zonă.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe