PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXCLUSIVITATE! UN PROCUROR DE LA BUFTEA A FOST TÂLHĂRIT LA CREVEDIA

EXCLUSIVITATE! UN PROCUROR DE LA BUFTEA A FOST TÂLHĂRIT LA CREVEDIA

de Andrei Oprescu
43 vizualizări

Incidentul s-a petrecut de dimineață, în județul Dâmbovita, la Crevedia. Procurorul, în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în Dâmbovița,  se pare că era în drum spre serviciu. Pe surse am aflat că ar fi fost vorba de o șicanare in trafic urmată de o altercație între procuror și celălalt conducător auto,  în urma căreia procurorul a fost deposedat de telefonul mobil. Individul i-a luat telefonul mobil, pentru că magistartul, prim-procuror la Parchetul Buftea,  îl filma cu acesta și intenționa să sune la 112, pentru a alerta poliția. Anchetatorii susțin că procurorul a fost lovit , iar mașina lui a fost avariată. Politiștii l-au identificat pe autor, însă acesta nu a fost prins până în acest moment. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru tâlhărie și distrugere.  Știre în curs de actualizare!

UPDATE: Bărbatul cercetat pentru tâlhărie și distrugere este acum la sediul Poliției orașului Răcari. Are domiciliul în București și are 42 de ani.

UPDATE: Bărbatul de 42 de ani a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis cercetarea lui sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și distrugere.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe