PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXERCIȚIU ISU LA RAFINĂRIE – VIDEO

EXERCIȚIU ISU LA RAFINĂRIE – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Alerta maxima la rafinaria Petrobrazi de langa Ploiesti,unde 15 oameni au fost raniti in urma unor explozii urmate de incendiu! A fost doar scenariul unui exercitiu al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, in care pompierii au actionat rapid pentru stingerea flacarilor,in timp ce medicii de pe ambulanta au acordat primul ajutor pentru a stabiliza victimele.

Rand pe rand, ambulantele au dus victimele la punctul de prim ajutor de la intrarea in rafinarie,iar cei mai multi dintre muncitori erau in stare grava, intubati, cu arsuri pe suprafata corpului.

Scenariul a fost o provocare pentru cei care au participat la exercitiu, exploziile avand loc chiar in zona unei rampe de descarcare a produselor petroliere si la un rezervor de benzina.

Daca un astfel de exercitiu s-ar transforma intr-un caz real, ambulantele, echipajele SMURD si echipele de pompieri ar reusi sa faca fata situatiei, spun autoritatile,dar misiunea ar fi extrem de dificila.

Mihai Eremia
Eugen Banescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe