PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXPLOZIE iN CENTUL Ta0RGOVISTEI

EXPLOZIE iN CENTUL Ta0RGOVISTEI

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Panica in centrul municipiului Targoviste.  Un barbat s-a ales cu arsuri pe 36% din suprafata corpului din cauza unei butelii care a explodat. Tanarul era un comerciant de porumb venit tocmai din Sovata, cu ocazia Zilelor Cetatii.

In timp ce targovistenii se pregatesc de sarbatoare o explozie i-a facut sa tremure serios. Cei care joi dupa amiaza se plimbau printre tarabele amenajate deja in scuarul primariei au fost martori unui eveniment nedorit. Un tanar in vartsa de 26 de ani din Sovata, care vindea porumb fiert, s-a ales cu arsuri  pe maini si fata dupa ce i-a explodat butelia care alimenta un arzator.

Pompierii ajunsi la fata locului au costatat  ca explozia ar fi fost provocata de instalatia improvizata pe care acesta o folosea sa fiarba porumbul.

Echipajul de ambulanta i-a acordat primul ajutor, transportand-l pe tanar la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste.

 

Echipa: Corina Slămnoiu/ Răducu Rădoi

 

http://youtu.be/jyjdaJ2-3zQ

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe