PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC DIN FIENI! – VIDEO

EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC DIN FIENI! – VIDEO

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

O improvizatie la instalatia de gaze a facut prapad intr-un bloc din orasul dambovitean Fieni. Gazele acumulate intr-o soba au explodat si deflagartia a distrus zeci de apartamente. Trei persoane printre care si un copil au fost ranite si transportate cu elicoptere SMURD la spitale din Capitala. Explozia puternica a afectat grav structura de rezistenta a blocului.  Autoritatile au evacuat imediat toti locatarii si i-au cazat in mai multe pensiuni din oras.

 

 

Explozia s-a produs vineri dimineata, la etajul al treilea al unui bloc din Fieni. Deflagratia a distrus zeci de apartamente. Oamenii s-au speriat de moarte. Trei persoane au avut de suferit in urma exploziei. Femeia, un vecin si o fetita peste care a cazut o bucata din tavan. Toti trei au fost transportati cu ambulantele la Spitalul din Pucioasa. Medicii din Pucioasa au cerut ajutorul colegilor de la SMURD. Doua elicoptere au aterizat la Pucioasa pentru a prelua ranitii si a-i transporta in Capitala. Autoritatile locale s-au mobilizat imediat si au constituit Comitetul de Urgente. Sotul femeii ranite nu si-a mai putut reveni din soc. Recunoaste ca avea in casa o soba improvizata insa nu-si inchipuia ca se poate produce o astfel de nenorocire.

 

Familia vinovata de tragedie nu avea locuinta asigurata. Primarul localitatii se gandeste sa ofere ajutoate in bani victimelor. Autoritatile au hotarat sa cazeze locatarii care au apartamentele distruse in pensiuni si la sala de sport din oras. Intre timp o echipa de experti in constructii va analiza daca blocul mai poate fi reparat.

 

Mihai Eremia

Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe