PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FABRICA DE BERE AZUGA, DINAMITATĂ – VIDEO

FABRICA DE BERE AZUGA, DINAMITATĂ – VIDEO

de admin
172 vizualizări

Detonarea cladirilor fostei Fabrici de Bere Azuga s a incheiat, iar dupa ce dinamitarea silozului de beton s-a dovedit a fi un real eşec, cladirea inalta de 30 de metri a fost pusa in sfarsit la pamant.Au fost momente de panică,mai ales după incidentele din prima zi când mai multe autoturisme au fost avariate şi geamurile unui imobil au fost crăpate de suflul şi pietrele degajate de explozie.Astazi  operatiunea s-a finalizat fara victime sau alte pagube.

Localnicii din zonă au căutat să se protejeze cât mai bine de explozii aşa că s-au baricadat cu ce au avut la îndemână.Cu jumătate de oră înaintea exploziei, echipele de intervenţie s-au asigurat că nu mai se află nimeni în preajma zonei ce urma să fie detonată.

In afara silozului doborat,pirotehniştii au reuşit să facă una cu pămantul si un alt corp de clădiri după ce au amplasat mai mute zeci de kilograme de trotil .


Mihai Eremia
Eugen Bănescu 


 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe