PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FALȘI COMISARI OPC, REȚINUȚI

FALȘI COMISARI OPC, REȚINUȚI

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Ulciorul nu merge de multe ori la apă! au simțit-o pe pielea lor doi escroci reținuți de polițiștii din Călărași. Cei doi, un bărbat și o femeie, folosind documente false, s-au dat drept comisari OPC și au verificat mai multe magazine amendându-i pe patroni pentru presupuse nereguli depistate cu sume între 100 și 400 de lei. Escrocii au fost prinși pe raza localității Frăsinet.
În urma controlul autoturismului cu care se deplasau, polițiștii au descoperit în compartimentul motor un pachet de țigări în care se aflau 700 lei, bani despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost primiţi cu puţin timp în urmă de la un agent economic. Ulterior, poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliile celor doi fiind ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri cu valoare probantă în cauză.
Aceștia sunt bănuiți că, în perioada mai – iunie 2016, ar fi înșelat mai mulți comercianți din judeţul Călăraşi cu sume de la 100 la 400 de lei. Aceștia se deplasau în comune învecinate Bucureştiului, unde prezentau o legitimație falsificată ce atesta în mod neveridic o calitate ce le permitea efectuarea de controale. În final aceștia aplicau și amenzi. Faţă de cele două persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe