PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FC Chindia revine la Targoviste pentru meciul DECISIV! Vezi AICI cand vor inaugura noul stadion!

FC Chindia revine la Targoviste pentru meciul DECISIV! Vezi AICI cand vor inaugura noul stadion!

de Moise Razvan
307 vizualizări

Chindia va inaugura noul stadion Eugen Popescu vineri 19 mai de la ora 20.00, cand va disputa ultimul meci al Play-out-ului Ligii I contra FC Voluntari. Fanii echipei asteapta acest moment de 4 ani, timp in care echipa a jucat doar pe prima scena a fotbalului romanesc insa pe alte stadioane. Actual, dupa aducerea antrenorului Toni Petrea, formatia dadea semne clare de revenire dupa o perioada slaba, mentinerea in prima liga semana cu o formalitate, dar lucrurile au ajuns in punctul acesta. Chindia va juca vineri pentru a ocupa un loc in barajul de mentinere in Liga I. Altfel, timp de 4 ani stadionul Eugen Popescu a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Capacitatea arenei a ajuns la 8000 de locuri, s-au amenajat 364 locuri de parcare, stadionul are nocturna si multe alte facilitati realizate doar din banii Primariei Targoviste. Momentul mult asteptat a venit, Chindia joaca acasa in Liga I. Biletele se vor pune in vanzare de astazi 17 mai atat la casa de bilete a stadionului cat si online. Intrarea va costa 50 si 30 de lei la tribuna I si 20 de lei la tribuna a II-a.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe