PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FEMEIE DE SUCCES…LA VOLAN

FEMEIE DE SUCCES…LA VOLAN

de Andrei Oprescu
175 vizualizări

Are permis pentru toate categoriile de douăzeci de ani, a condus camioane, basculante, TIR-uri și acum autobuze. Nu, nu este un bărbat, ci este o femeie remarcabilă, singura șoferiță de autobuz din județul Dâmbovița.

Alina Mircioiu este din Târgoviște și poate mulți dintre voi ați văzut-o de nenumărate ori în trafic la volanul unui autobuz AITT. Pe mulți poate v-a atras frumesețea ei, iar pe alții stilul corect de a șofa. Pe noi ne-a impresionat povestea ei.

Deși este o meserie dominată de bărbați, Alina a reușit să se impună și și-a atras admirația și respectul colegilor, șefilor și participanților la trafic.

Ca orice femeie care se respectă Alina pune preț și pe aspectul fizic. Este întotdeauna la volan, dar asta nu o împiedică să arate bine și să primească complimente din partea pasagerilor.

Deși se spune că femeile nu se descurcă la volan, oamenii care merg zilnic cu Alina susțin contrariul.

Alina este singura dintre cei patru frați care a urmat pasiunea tatălui său. Cu toate că i-a fost greu, nu s-a gândit nicio secundă să renunțe. Fiul ei, de 18 ani, este atras și el de acest șofat.

Alina este un exemplu clar care demontează mitul că femeile nu sunt bune șoferițe. Ea are și un mesaj pentru participanții la trafic.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe