PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FEMEIE MOARTĂ, DESCOPERITĂ DE UN HOȚ

FEMEIE MOARTĂ, DESCOPERITĂ DE UN HOȚ

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Bîrbatul de 44 de ani este din localitatea dâmbovițeană IL Caragiale și a mers să de-a lovitura la Ploiești. Și-a ales o casă, care părea nelocuită. Când a pătruns în locuință a găsit pe jos cadavrul proprietarei. Hoțul s-a speriat și a sunat la poliție. Imediat zona a fost împânzită de criminalițti. Oamenii legii spun că femeia era decedată de cel puțin un an de zile. Lânga cadavru, polițiștii au găsit și câinele femeii, tot în stare de putrefacție. Vecinii spun că n-au mai văzut-o de foate mult timp pe femeie.

Oamenii spun că femeia era singuratică și avea un comprotament ciudat. Nu băga pe nimeni în seamș, ba mai mult, în unele cazuri devenea foarte violentă.

Acum cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul Ploiești. Acesta a deschis un dosar penal de moarte suspectă și trebuie să afle în ce condiții a decedat femeia de 44 de ani. În plus nici hoțul care a intrat în casa femeii nu scapă de dosar penal. El este cercetat pentru tentativă de furt.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe