FETITA INVINGATOARE – VIDEO

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

O promisiune facuta unui copil, trebuie intotdeauna indeplinita. Asta a dovedit presedintele Clubului Chindia Targoviste, care i-a facut o adevarata supriza Catalinei, fetita care sufera de Sindromul Down si este crescuta doar de bunica. Acest copil minunat i-a impresionat pe presedintele si jucatorii de la Chindia, care dupa ce i-au dat cadouri de Mos Nicolae, nu au uitat-o nici in prag de Craciun. Catalina a fost premiata la Sala Polivalenta alaturi de juniorii Chindiei.

Catalina a intrat ca o adevarata invingatoare pe Parchetul Salii Polivalente din Targoviste. I-a dat curaj si fotbalistul de la Chindia, care a tinut-o strans de mana. A fost invitata speciala a Clubului, la premierea juniorilor. Presedintele Porumbacu si jucatorii au indragit-o si au adoptat-o: ea este copilul de suflet al clubului targovistean si a primit din nou daruri.

Catalina a primit daruri, dar si ropote de aplauze ale tuturor celor aflati in Sala Polivalenta. Este o lectie oferita de un copil si de o echipa de fotbal, pe care ar trebui sa ne-o insusim cu totii, un indemn sa oferim aprecierea noastra tuturor copiilor care sufera de Sindromul Down.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Ciprian Rusa

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Evenimente

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri