PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FILMUL ACCIDENTULUI ÎN CARE A MURIT PĂRINTELE MODEST – IMAGINI CAMERA SUPRAVEGHERE!

FILMUL ACCIDENTULUI ÎN CARE A MURIT PĂRINTELE MODEST – IMAGINI CAMERA SUPRAVEGHERE!

de Andrei Oprescu
233 vizualizări

Sfârşit tragic pentru un fost călugăr din Târgovişte, care a murit în urma unui accident rutier. Preotul Mircea Zamfir, cunoscut ca Monahul Modest, avea 76 de ani şi se afla într-o maşină care nu a oprit la indicatorul “Stop”. Astfel, un tir a izbit autovehiculul în plin, iar reprezentantul Bisericii a pierit. Acesta se afla în maşina împreună cu o femeie şi cu şoferul. Cei doi au fost transportaţi la spital, dar pentru monah nu s-a mai putut face nimic.

Preotul Mircea Zamfir, cu numele de monah Modest, a fost stareţul Mânăstirii Stelea din Târgovişte şi fondatorul Bisericii Studenţilor din municipiu. Foarte mulţi ani a slujit şi în Sibiu, iar de câţiva ani, acesta slujea la o Biserică din Bucureşti. A pierit într-o intersecţie periculoasă din Gura Ocniţei, în timp ce se ducea la o înmormântare. Şoferul care conducea maşina în care se aflau preotul şi femeia  nu a respectat semnifiația indicatorului „STOP” și a fost izbit în plin de un TIR care circula regulamentar.

Şoferul tirului spune că a încercat să evite impactul, dar i-a fost imposibil. La acea ora se circula destul de intens pe Drumul Judeţean 720 A. Iată imaginile tragediei surpinse de camerele de supravheghere din zonă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe