PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FRANCEZ PRINS CU DROGURI – VIDEO

FRANCEZ PRINS CU DROGURI – VIDEO

de admin
45 vizualizări

Procurorii DIICOT au prins la Pitesti un cetatean francez de 35 de ani, care avea asupra lui un geamantan, pe care intentiona sa il puna in autoturismul personal si in care se aflau aproape 10 kilograme de hasis. Dupa ce barbatul a fost imobilizat de catre politisti, in geamantan au fost gasite peste 9.500 grame rezina de cannabis, cunoscuta sub denumirea de hasis si un cutit.

Drogurile erau compuse din calupi de câte 100 de grame fiecare şi ambalate în folie transparentă şi staniol, iar în tetiera scaunului din autoturism au fost identificate 5 grame de haşiş şi mai multe punguţe din folie transparentă ce conţin fragmente de cannabis.

Anchetatorii spun ca Martinez Moreno Alexandre intenţiona să vândă cele 10 kg de haşiş contra sumei de 42.500 de euro. El a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ancheta a fost desfăşurată de DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti,împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, cu sprijinul Jandarmeriei Române şi suportul de specialitate al Serviciului Operaţiuni Speciale Piteşti.

Cristi Ionică
Cristi Dumitru

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe