PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „FRAȚILOR, AM ÎNFRÂNT”! – VIDEO

„FRAȚILOR, AM ÎNFRÂNT”! – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Lipsa consumului de cafea le dauneaza grav sefilor deconcentratelor din Dambovita. Constatarea ii apartine prefectului Victor Sanda, care le-a promis directorilor ca la urmatoarea intalnire ii va recompensa cu o cafea, poate asa vor avea chef de vorba. Ne-am obisnuit ca fiecare sedinta de colegiu prefectural sa fie catalogata de Sanda ca una fara rezultate. De aceasta data, prefectul si-a pastrat tonul calm, dar le-a promis sefilor de deconcentrate, ca data viitoare ii va scoate pe toti la tabla, adica vor fi obligati sa aiba si ei, macar o parere. Tot el a rezumat cel mai bine intalnirea, in numai doua cuvinte: „Am infrant”.
Au urmat minute bune de liniște. Ca de obicei, directorii de deconcentrate nu sunt prea vorbareti. Tacerea lor nu isi are insa locul intr-o sedinta de Colegiu Prefectural. Acesta este si motivul pentru care Victor Sanda s-a aratat din nou nemultumit de lipsa de interes a directorilor fata de viata sociala din judet. El i-a avertizat ca urmatoare sedinta poate dura ore, chiar zile, pana cand sefii institutiilor publice se vor decide sa se implice, nu doar sa faca prezenta.
Sanda le-a promis si un premiu: o cafea, care sa ii mai trezeasca din starea de amorteala.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

https://www.youtube.com/watch?v=_IPoYa50WDM

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe