PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FURTUNĂ ÎN ARGEȘ – VIDEO

FURTUNĂ ÎN ARGEȘ – VIDEO

de admin
7 vizualizări

S-a rupt cerul, aseara, in Arges! A plouat cu galeata mai bine de o ora iar vantul a suflat cu putere. Furtuna a doborat mai multi copaci iar fulgerele au apris acopersul unui liceu. Pompeirii au fost chemati sa stinga incendiul.
Un fulger a lovit initial acoperisul din tabla al unei biserici. Apoi coperisul liceului Vlaicu Voda din Curtea de Arges. O vanzatoare a observat foc in partea de sus a liceului si a sunat la 112.
La fata locului s au deplasat 3 autospeciale ale ISU Arges,doua de la Curtea de Arges si una din Pitesti. Pompierii militari au urcat imediat in podul liceului si au stins focul in cateva minute.

Conducerea liceului spune ca urmeaza sa fie verificate instalatia electrica si retelele IT ale claditrii pentru a se asigura ca exista conditiile pentru sustinerea urmatoarei probe a bacalaureatului.Un alt trasnet a lovit si un brad inalt de aproape 30 de metri din curtea manastirii din Curtea de Arges.

REPORTER CRISTI IONICA
IMAGINE CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe